Ihanat Ipanat on viikottainen julkaistava kysymys & vastaus podcast 0-3 vuotiaiden lasten ja heidän läheistensä elämästä. Kysymykset lähetetään tämän nettisivun kaavakkeen kautta ja yhdessä jaksossa vastataan noin viiteen kysymykseen. Kysymykset koskevat lapsia, vanhempia tai yleisesti elämää pienokaisten kanssa.

Ihanat Ipanat toteutetaan yhteistyössä Väestöliiton kanssa.

Hanna W.jpg

HANNA WESTERHOLM

Ihanat Ipanat -podcastin perustaja, tuottaja ja juontaja

Suomenruotsalais-saksalainen 34-vuotias kahden pienen pojan äiti Helsingistä. Kauppatieteiden maisteri sekä muutosvalmentaja.

"Ihanat Ipanat on juuri se ohjelma mitä itse äitinä arjessani kaipaan. Viihdyttävä asiaohjelma maailman tärkeimmästä aiheesta mistä ei ikinä voi tietää tarpeeksi.”

raisa.jpg

RAISA CACCIATORE

Ihanat Ipanat -podcastin pääasiantuntija

Kahden aikuisen lapsen äiti, 60-vuotias lastenpsykiatri, asiantuntijalääkäri, kouluttaja ja tietokirjailija Espoosta.

"Koetan vaikuttaa siihen, että maailmasta tulisi perhe-, lapsi- ja nuorisoystävällisempi. Kehityksen ja sivistyksen soisi menevän inhimillisten arvojen suuntaan.

Minna O.png

MINNA OULASMAA

Ihanat Ipanat Podcastin asiantuntija. Pari-ja seksuaaliterapeutti, työnohjaaja, terveydenhoitaja ja tietokirjailija. Kahden omillaan asuvan aikuisen äiti ja viisivuotiaan mummi. Asuu uusperheessä, avopuolisolla kolme poikaa. Työskennellyt Väestöliitossa 18 vuoden ajan perheneuvonnan koordinaattorina ja asiantuntijana. 

"Kukaan meistä ei pärjää täällä yksin, sillä jokainen tarvitsee joskus toisten nasevia vinkkejä tai lohduttavia sanoja jaksaakseen eteenpäin. Lähetä meille mieltäsi askarruttava kysymys. Keskustelumme kysymyksesi äärellä voi auttaa monia samassa tilantessa olevia."